2011. augusztus 2., kedd

Ismeretlen lakóház

Ismeretlen történetű ház - valószínűleg lakták egykor
Fotózás napja: 2011. május 7

Információk: Őszintén? Seeeemmit nem tudunk erről az épületről. Mi volt ez? Mire szolgált? Mikor hagyták el? Passz. Lehet találgatni.

Beszámoló:

Erre a helyre is véletlenül akadtunk rá, mialatt egy másik elhagyott épületet kerestünk a környéken (meg is találtuk, majd a következő postok egyikében részletesebben beszélünk a Budafok - Vasútállomásról). Körülbelül heti rendszerességgel mentünk el mellette évekig, lévén, hogy a busz, amivel elég gyakran járunk, ott áll meg előtte. Hát istenem, beletelt egy időbe, mire leesett. :D Részemről, nagyon tetszik a félkör alakú ablaka, és a mögötte levő - elég magas - dombon van egy kiváló pont, ahonnan nagyon szép rálátás nyílik az épületre. Ráadásul, amikor ott voltunk a szél is elég erősen fújt, az még plusz dobott a hangulaton. 
Az ablakok és az ajtók a túloldalon végig be vannak falazva, így esélytelen volt, hogy bejussunk, de a kertet csak egy drótkerítés határolja, azon meg elég könnyen átjutottunk. Ahogy már tapasztaltuk más helyeken is - a természet ismét visszahódította, ami az övé volt egykor. A kert nem nagyon állt másból mint sűrű növényzetből, meg abból a - sehová sem vezető - lépcsőből, ami még megmaradt az utókornak. Többnyire nem szoktam félni az ilyen helyeken, de az erős szélnek köszönhetően mindenféle hangok jöttek mind az épület belsejéből, mind pedig a kert végében levő hatalmas dzsumbujból. A Top 10 Legparább Élményem Elhagyott Épülettel Kapcsolatban listán ez a kis expedíció azt hiszem 5-ösként szerepelne. 


Képek: Ismeretlen lakóház

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése